Válaszokat várnak

Választ várnak a kormánytól a közszolgálatban dolgozókat képviselő szakszervezetek, mégpedig arra, hogy tervez-e változtatni a közszolgálat munkajogi rendszerén, azaz megszünteti-e a közalkalmazotti törvényt a kormány illetve változtat-e a közszolgálati tisztviselői törvény szervi és személyi hatályán. Boros Péterné, a SZEF alelnöke, az MKKSZ elnöke kiemelte, az általuk felvetett kérdések több mint félmillió közszolgálati munkavállalót érintenek. Kérdésfelvetésüket pedig szakértői körökből származó információkkal, a keddi Kormányinfón elhangzottakkal, valamint a jövő évi költségvetési törvény tartalmával indokolták. Felidézték, hogy Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, alternatívákban gondolkodik a kormányzat, megemlített egy bértömeg-gazdálkodásra vonatkozó elképzelést, de nem zárta ki, hogy van más megoldás is.AZ EWTN

EWTN Global Catholic Network, in its 39th year, is the largest religious media network in the world. EWTN’s 11 global TV channels are broadcast in multiple languages 24 hours a day, seven days a week to over 400 million television households in more than 190 countries and territories. EWTN platforms also include radio services transmitted through SIRIUS/XM, iHeart Radio, and over 500 domestic and international AM & FM radio affiliates; a worldwide shortwave radio service; one of the largest Catholic websites in the U.S.; electronic and print news services, including Catholic News Agency, “The National Catholic Register” newspaper, and several global news wire services; as well as EWTN Publishing, its book publishing division.

MÉDIA

Az EWTN tartalmaival mindenhol jelen vagyunk. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy tartalmainkat a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyük, így biztosítva mindenki számára, hogy bármikor és bárhol szabadon választhassa az EWTN Katolikus Világhálózat műsorait.