Óriásplakáttal ösztönöz a Máltai Szeretetszolgálat

Óriásplakáttal hívja fel a figyelmet a rászorulókra a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Budapesten, a Dózsa György úti aluljáróban helyezték el a plakátot, melyet egy soproni egyetemi hallgató tervezett. evolucio01A plakát címe: Következő lépés az evolúcióban a segítségnyújtás. Kozma Imre atya, a szeretetszolgálat alapító elnöke azt mondja, hogy Ferenc pápa buzdítását akarták kifejezni a hatalmas képpel. Vagyis azt, hogy segítsünk a szegényeknek és az elesetteknek. Csak így lehet teljes az életünk. A motiváló hirdetés mellé elkészült egy kreatívan kivitelezett ruhagyűjtő konténer is. Ebbe cipőket és ruhákat lehet dobni. Ezeket minden héten elszállítják a gyűjtőből és szétosztják a rászorulók között.AZ EWTN

EWTN Global Catholic Network, in its 39th year, is the largest religious media network in the world. EWTN’s 11 global TV channels are broadcast in multiple languages 24 hours a day, seven days a week to over 400 million television households in more than 190 countries and territories. EWTN platforms also include radio services transmitted through SIRIUS/XM, iHeart Radio, and over 500 domestic and international AM & FM radio affiliates; a worldwide shortwave radio service; one of the largest Catholic websites in the U.S.; electronic and print news services, including Catholic News Agency, “The National Catholic Register” newspaper, and several global news wire services; as well as EWTN Publishing, its book publishing division.

MÉDIA

Az EWTN tartalmaival mindenhol jelen vagyunk. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy tartalmainkat a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyük, így biztosítva mindenki számára, hogy bármikor és bárhol szabadon választhassa az EWTN Katolikus Világhálózat műsorait.