Megtartotta a családok napját a BonumTV

Szeptember 10-e és október 10-e után most is egész napos programmal köszöntük meg imáikat, támogatásukat. Már reggel a Délelőtt című műsorunkban a családdal foglalkoztunk. Vendégünk volt Joó Kinga a Nagycsaládosok Országos Egyesületének alelnöke, de szó volt a Krízisbe került családokról is melyről Vizy Zsuzsa családterapeuta beszélt. A Vatikáni szerkesztőségünk is egy exkluzív beszélgetéssel készült, itt volt velünk a stúdióban Fabiny Tamás evangélikus püspök akivel a Reformáció 500. évfordulójáról beszélgettünk. A délután folyamán pedig Tamási József atya a BonumTV programigazgatója várta telefonhívásaikat, és élőben láthatták a XXIII. Családkongresszus megnyitóját is. 18 órától pedig Mohai Gábor vendége volt Schmittné Makray Katalin olimpikon aki a sport és a család kapcsolatáról beszélt. Ezúton is köszönjük és köszönöm, hogy velünk voltak egész nap, és hogy adományaikkal segítették munkánkat. Legközelebb december 10.-én jelentkezik a BonumTV tematikus nappal, melynek a várakozás lesz a témája.AZ EWTN

EWTN Global Catholic Network, in its 39th year, is the largest religious media network in the world. EWTN’s 11 global TV channels are broadcast in multiple languages 24 hours a day, seven days a week to over 400 million television households in more than 190 countries and territories. EWTN platforms also include radio services transmitted through SIRIUS/XM, iHeart Radio, and over 500 domestic and international AM & FM radio affiliates; a worldwide shortwave radio service; one of the largest Catholic websites in the U.S.; electronic and print news services, including Catholic News Agency, “The National Catholic Register” newspaper, and several global news wire services; as well as EWTN Publishing, its book publishing division.

MÉDIA

Az EWTN tartalmaival mindenhol jelen vagyunk. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy tartalmainkat a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyük, így biztosítva mindenki számára, hogy bármikor és bárhol szabadon választhassa az EWTN Katolikus Világhálózat műsorait.