Hűségpontokkal a Máltai Szeretetszolgálatért

A hűségpontok felhasználásával is segíthetik a vásárlók a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét. Erről született megállapodás a Supershop és a Szeretetszolgálat között. A hűségpontok beválthatók a Spar-csoport üzleteiben és az OMV töltőállomásokon. Kozma Imre, a Szeretetszolgálat alapító elnöke elmondta, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mindig a kiszolgáltatottak oldalán áll, és ez a kezdeményezés is a hátrányos helyzetben lévő embereket és a fogyatékkal élőket ellátó intézményeket támogatja. Azt is hozzátette, hogy a Szeretetszolgálat a mindennapokban van jelen, ahol látványos dolgok ugyan nem történnek, de itt tehetnek sokat azért, hogy emberhez méltóbb élethez segítsék a rászorulókat. Az elmúlt években több ezer bajba jutott vagy nélkülöző ember részesült támogatásban a szervezet közreműködésével: 2010-ben például az árvíz sújtotta Felsőzsolcának gyűjtöttek, később szemüvegprogramot, mozgó játszótereket támogattak. A múlt évben befolyt mintegy 10 millió forintot a gyermekéhezés elleni küzdelemre és esélyteremtő programokra fordították.

 AZ EWTN

EWTN Global Catholic Network, in its 39th year, is the largest religious media network in the world. EWTN’s 11 global TV channels are broadcast in multiple languages 24 hours a day, seven days a week to over 400 million television households in more than 190 countries and territories. EWTN platforms also include radio services transmitted through SIRIUS/XM, iHeart Radio, and over 500 domestic and international AM & FM radio affiliates; a worldwide shortwave radio service; one of the largest Catholic websites in the U.S.; electronic and print news services, including Catholic News Agency, “The National Catholic Register” newspaper, and several global news wire services; as well as EWTN Publishing, its book publishing division.

MÉDIA

Az EWTN tartalmaival mindenhol jelen vagyunk. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy tartalmainkat a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyük, így biztosítva mindenki számára, hogy bármikor és bárhol szabadon választhassa az EWTN Katolikus Világhálózat műsorait.