860×90 – Fejléc
860×90 – Fejléc
Adomány

AZ ELSŐ MAGYAR NYELVŰ KÖZÖSSÉGI KATOLIKUS TELEVÍZIÓ

FERENC PÁPA ÉS A VATIKÁN MAGYAR NYELVEN

KATOLIKUS TARTALOM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

Együtt-a-BonumTV-müködéséért-compressor

A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Az első olyan non profit televíziós társaság Magyarországon, amely vállalja a katolikus, keresztény érték közvetítését műsoraiban

A BonumTV nonprofit médiamissziós szervezet, a gondviselő Isten segítségével, adományokból, pályázatokból, kábeldíjakból működik, fejlődik.

Kérjük, hogy lehetőségeihez mérten járuljon hozzá Ön is a katolikus magyar médiamisszióhoz, a BonumTV csatorna működéséhez, fejlődéséhez!

A következő módokon támogthatja munkánkat, szolgálatunkat:

PÉNZBELI ADOMÁNY, ANYAGI TÁMOGATÁS

Postai csekkünket megtalálja minden BonumTV Magazinban, illetve postai csekk igényléséért  kérjük hívja Bonum Médiamisszió közönségszolgálatunki telefonszámát, 06-1-780-8085, és postázzuk Önnek a postai csekket.

Amennyiben banki átutalással szeretné segíteni tevékenységünket, missziónkat, támogatását az alábbi számlaszámra várjuk:

Kinizsi Bank 73200165-16033889

KÜLFÖLDRŐL
SWIFT kód: TAKBHUHBXXX
IBAN szám: HU86 7320 0165 1603 3889 0000 0000

Online adományozni bankkártyával tud, bankkártyás fizetési partnerünk a PayPal Fizetési Rendszerének segítségével. Az alábbi ADOMÁNYLAP kötelező mezőinek kitöltését követően átirányítjuk Önt a PayPal Fizetési Rendszer felületére, ahol a rendszer kérni fogja a bankkártyájának adatait.

Adomány értéke

Adományozni szeretnék a következő összegben:

Ft1,000Ft500Más összeg

Azt szeretném, hogy ez az adományozás havonta megismétlődjön

Adományozó adatai

Kérem ne közöljék a nevemet nyilvánosan. Névtelen adományozó szeretnék maradni.

Adományozó címe

(választható)

Hívja a 13690-ot! Támogatását egyszerű módon, csupán telefonhívással megteheti! A 13690 hívásával Ön hívásonként 500 Ft-tal   támogatja munkánkat. (Csak a UPC, Invitel, Tarr hálózatból érhető el ez az adományozási mód)

 

Hívja Ön is a 13690-ot!

EGYÉB TÁMOGATÁSI FORMÁK

Amennyiben munkánkat önkéntesként, felajánlott idejével szeretné támogatni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Bonum Médiamissziós Irodával (06-1-780-8085.), illetve töltse ki Bonum Médiamissziós Jelentkezési Lapunkat

Amennyiben munkánkat tárgyi adománnyal szeretné támogatni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Bonum Médiamissziós Irodával.

KÖSZÖNETET MONDUNK MINDAZOKNAK, akik imáikkal kísérik munkánkat, akár szenvedéseiket, tiszta szívvel megélt napjaikat vagy lemondásaikat ajánlják fel az Úrnak értünk.

Hálás szívvel köszönjük, hogy adományával és imádságával támogatja tevékenységünket, missziónkat!