SmartSet Hírlevél – 1

A SmartSet kezdeményezés a kreatív iparágakban, a műsorszolgáltató szektorban működő KKV-k igényeire ad választ. Úttörő, költséghatékony virtuális stúdió megoldást nyújt, amely növeli a KKV-k versenyképességét a piacon.

A SmartSet népszerűsíteni szeretné a kreatív KKV-k átállását a Virtuális Stúdió megoldásokra. Ebben a projektben kis tévéállomások és produkciós cégek képviselik a KKV-kat. Hogy elérjük ezt a célt, az ICT szolgáltatóknak figyelembe kell venni a technológia költségét és a potenciális vásárlók anyagi lehetőségeit.

Ez az egyedi igényekre szabás magában foglalja a hardware és a software újra tervezését, a felhasználói felület egyszerűsítését. Az eszközök korlátozásának feloldása költséghatékony megoldást biztosít a fentebb említett célpiac számára.

A SmartSet Projekt célja, hogy alacsony költségű virtuális stúdió megoldást adjon. Annak ellenére, hogy tízszer olcsóbb, mint más, hasonló megoldások a piacon, ugyanazt a minőséget és funkciót tudja biztosítani, mint a drágább alternatívák, amelyeket a nagyobb műsorszolgáltató cégek használnak.

A hírlevél 1. kiadása ide kattintva érhető el: SmartSet Newsletter 1 Hungarian version