Áprilisban újra kódolatlan hetek a Bonum TV csatornán

A Bonum TV négy hétig kódolatlanul elérhető a MinDig TV nézők számára

A Bonum TV-vel kötött megállapodás alapján a Bonum TV április 1-je és 28-a között lesz kódolatlanul elérhető a 74. csatornán. A csatorna élő műsora a több mint 1,3 millió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakokban.

A kódolatlan időszakba beleesik a Húsvét is, ezért a Bonum TV csatorna élőben, magyar nyelven, tolmácsok és szakértők közreműködésével közvetíti Ferenc pápa húsvéti programjait, szentmiséit. A nagyhét leglátványosabb eseményét, a Via Crucist szinkrontolmács közreműködésével nagypénteken este 21 órától sugározza a katolikus televízió. A Bonum TV nézői magyar nyelven hallgathatják meg Ferenc pápa húsvét vasárnapi beszédét és az egész világon élőben közvetített Urbi et Orbi áldását is. Minden szerdán és vasárnap élőben kapcsolja a Bonum TV a Vatikánt. A Szentföld híreiről is első kézből tájékoztat a csatorna: vasárnap 18 órától a Terra Santa News összefoglalója Jeruzsálem és közel-kelet valós helyzetét mutatja be. A naponta többször jelentkező Hírek mellett, fontos szerepet kap a csatornán a szórakoztatás is, ahol érdekes vendégeknek és aktuális témáknak ad helyet a Délelőtt, a Bonum TV élő kulturális magazinműsora.A Bonum TV az E jelű multiplexen, a 74. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon érhető el. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a fenti csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A Bonum TV csatorna élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhetők lesznek a fenti időszakban. A több mint 1,3 millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.