A Charta XXI Megbékélési Mozgalom és a Bonum televízió egymásra talált

A Charta XXI Megbékélési Mozgalom mélyreható együttműködésbe kezdett a Bonum Televízióval, aminek egyik következménye, hogy már a következő Jean Monnet estet is élőben fogják közvetíteni.

A BonumTV viszonylag kevesek által ismert, a maga nemében különleges intézmény. Kezdetben csak interneten lehetett látni, jelenleg benne van a kábeltelevíziók kínálatában. Ha tehát Magyarországon valaki végig akarja nézni szerdán a Megbékélési és Együttműködési Díj átadását, csak meg kell keresnie a megfelelő csatornát.

De azok sem maradnak le, akik nem kábelen nézik a tévét, vagy akiknél a helyi kábelesek ezt az adót nem vették be a kínálatba. Számukra az internet a megoldás, s ez a mozgalom határon túl élő tagjai számára is elérhető. Mindössze ide kell kattintaniuk: http://chartaxxi.eu/bonum-tv/ (…)

Remélem, hogy ez a lehetőség nem tántorítja el azokat, akik eddig is el szoktak jönni a rendezvényekre. Sőt, most is érvényes, hogy mindenki hozzon magával még egy embert, hiszen csúf dolog lenne, ha ez a jó hangulatú együttlét valamiféle stúdiófelvétellé korcsosulna. Telt ház kellene, hogy a képernyőn át ezzel is üzenjük: a megbékélésnek sok híve van. Most szerdán ráadásul több meglepetés is várja a megjelenteket!

A BonumTV érték közvetítő csatorna, de programjai nem kizárólag vallási jellegűek. Így a Charta XXI is illik a profiljukhoz. A megbékélés nem vallásos híveit viszont, ha nem jutnak el a Párbeszéd Házába, nem fogja zavarni a csatorna többi adásának katolikus jellege. Néhány műsora pedig talán nekik is örömöt okoz, mint például a székely konyha. Aki jobban meg akarja ismerni az adót, annak érdemes felkeresni a honlapjukat: bonumtv.hu

Örülnék, ha minél többen jeleznék, sikerült-e szerdán 18 órától megtekinteni a közvetítést. Az esetleges kudarcokról különösen fontos volna tudomást szereznünk, hogy a jövőben remélhetőleg elháruljanak annak okai. Addig is javaslom, hogy nézz bele a műsorba. Csak egy kattintás ide: http://chartaxxi.eu/bonum-tv/

A Charta XXI Egyesület elnöksége nevében barátsággal köszönt:
Surján László